Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون طرح و برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد: به مناسبت دهه مبارک فجر ۶۷ طرح بزرگ صنعتی و معدنی در سراسر کشور با سرمایه گذاری بالغ بر ۶۰ هزار میلیارد تومان و اشتغالزایی مستقیم برای ۱۵ هزار و ۵۷۳ نفر به بهره‌برداری می‌رسند.

به گزارش خبرگزاری شبستان، سعید زرندی در گفتگو با برنامه روی خط بازار رادیو اقتصاد گفت: 29 مورد از واحدهای آماده افتتاح در حوزه صنایع معدنی فعال هستند، 12 نیز در حوزه صنایع پایین دست نفت و پتروشیمی و مابقی در سایر حوزه ها به کار تولید مشغول هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: از این واحدهای آماده بهره برداری، 8 واحد در استان کرمان، ۶ واحد در استان زنجان، ۷ واحد در خراسان رضوی و 6 واحد در استان‌های آذربایجان شرقی و یزد به عنوان بیشترین سهم از تعداد طرح های آماده بهره‌برداری هستند که تعدادی از آنها با دستور آقای دکتر حسن روحانی رئیس جمهور کشورمان، تعدادی با حضور آقای رزم حسینی وزیر صنعت، معدن و تجارت و برخی نیز با حضور معاونان وزارت صنعت، معدن و تجارت و مسئولان استانی به بهره‌برداری خواهند رسید.

زرندی ادامه داد: تامین مالی کلیدی ترین موضوع برای تداوم فعالیت و توسعه سرمایه‌گذاری واحدهای صنعتی و معدنی در کشور به شمار می آید و با توجه به دغدغه های موجود برای فعال سازی کامل ظرفیت‌های تولیدی واحدها و همچنین سرمایه‌گذاری‌های جدید هر دو بخش یک وابستگی به سیستم تامین شبکه بانکی کشور دارند.

معاون طرح و برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: موضوع تامین نقدینگی و گردش مالی شریان حیاتی بخش تولید است؛ طبق برآورد انجام شده برای حفظ تولید به میزان سال گذشته بالغ بر ۶۰۰ هزار میلیارد تومان تامین نقدینگی مورد نیاز است و این غیر از سرمایه‌گذاری‌های جدید می باشد که از ملزومات توسعه اقتصادی کشور می باشد.


زرندی گفت: در بالاترین میزان، حدود ۳۰۰ هزار میلیارد تومان تأمین مالی توسط شبکه بانکی انجام می‌شود که یک فاصله بزرگ در این بخش وجود دارد.

وی افزود: جلب همکاری بیشتر و جهت دهی مناسب به منابع تخصیصی بانک ها همواره در اولویت بوده که از جمله آن تعیین صنایع پیشرو به عنوان مصداق اولویت در دستور کار وزارت صمت بوده است.

زرندی ادامه داد: کار مهمی که طی یک سال و نیم گذشته انجام شده و توفیقات خوبی هم به دست آمده است وصل کردن بخش تولید به تامین مالی از بازار سرمایه می باشد که با توجه به عدم استقبال شرکت ها از این بازار، در طول این مدت علاوه بر کار فرهنگی و تعریف برخی مشوق ها، تمرکز روی شرکتهای دارای بیش از ۱۰۰ نفر نیروی کار فعال در دستور کار بود و خوشبختانه در حال حاضر ۳۷۵ شرکت در این فرآیند قرار گرفته اند که در مقایسه با اعداد ۲۰ تا ۳۰ شرکت فعال در این حوزه در گذشته، طی این مدت عدد بزرگ و قابل اعتنایی به شمار می‌آید.

وی تصریح کرد: این امر با دو هدف اصلی، معرفی شرکت ها در بورس و افزایش سرمایه آنها از طریق سرمایه های مردمی و همچنین انتشار اوراق با اولویت شفاف سازی سرمایه گذاری ها دنبال شده است.

معاون طرح و برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت ایران کرد: سال گذشته برای واحدهای بزرگ بالغ و ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان انتشار اوراق انجام شده بود که امسال این رقم به عددی بیش از ۸ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان رسیده که جای امیدواری است به رقمی بیش از ۲۰ میلیارد تومان تا پایان سال برسد، میزان اوراق انتشار یافته چهار برابر افزایش یافته و می توانیم تا پایان ۹۹ رقم را به ۸ برابر میزان سال قبل برسانیم. پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: زرندی وزارت صنعت سعید زرندی وزارت صنعت معدن و تجارت میلیارد تومان سرمایه گذاری معدن و تجارت بهره برداری وزارت صنعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۹۱۵۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پروژه قزوین- الموت در تابستان امسال به بهره برداری می‌رسد

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدمهدی اعلایی استاندار قزوین اظهار داشت: بسیاری از مشکلات بخش الموت غربی در سفر دور اول رئیس جمهور به استان قزوین در دستور کار قرار گرفته و بسیاری از آنها اجرایی و باقی مانده هم اجرایی خواهد شد.

وی افزود: برای توسعه الموت غربی در سال گذشته سه استاندار قزوین، گیلان و مازندران به همراه مدیران وزارت راه و شهرسازی از مسیر قزوین-رحیم آباد- کلاچای بازدید کردند و هر ۳ استان به همراه وزارت راه و شهرسازی مکلف شدند اعتباراتی را برای تکمیل پروژه در نظر بگیرند.

اعلایی گفت: بعد از پروژه قزوین-الموت که در اوایل تابستان امسال به بهره برداری می‌رسد بالاترین تمرکز وزارت راه پروژه قزوین-رحیم آباد-کلاچای خواهد بود که می‌تواند پیشران توسعه باشد و وزیر راه و شهرسازی هم در سفر به قزوین بر این موضوع تاکید کردند.

استاندار قزوین با بیان اینکه استان قزوین در زمینه راه مشکلات جدی دارد، اضافه کرد: استان به ویژه در راه روستایی با عقب ماندگی‌های زیادی مواجه است و موضوع پرهزینه ای هم می‌باشد ولی مجموعه مدیریتی استان تمام تلاش خود را برای برطرف شدن مشکلات انجام می‌دهد.

نماینده عالی دولت در استان با بیان اینکه موضوع راه الموت از ۲ جهت در اولویت قرار دارد، اظهار داشت: راه الموت واقعاً فضای نامناسبی دارد و بهسازی مسیر نه تنها تردد ساکنین را هموار می‌کند بلکه می‌تواند الموت را به عنوان یکی از ظرفیت‌های اقتصادی استان در زمینه گردشگری تبدیل کند و راه مناسب توسعه گردشگری را هم به همراه خواهد داشت.

وی افزود: اگر این ۲ راه جدید عملیاتی شود با حجم زیاد تردد مواجه خواهیم شد و همین موضوع به طور قطع گردشگری منطقه را بهبود خواهد بخشید.

کد خبر 6089559

دیگر خبرها

  • شهرک صنعتی «کشت و صنعت» لرستان به‌زودی بهره‌برداری می‌شود
  • به نتیجه رسیدن حداقل ۱۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری صنعتی و معدنی در کرمانشاه
  • بهره‌برداری از طرح فروسیلیس منگنز ازنا تا چند ماه آینده
  • بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان
  • منع بکارگیری مشمولان غایب در واحد‌های صنعتی، معدنی و صنفی
  • سرمایه‌گذاری صنعتی ۱۰ هزار میلیارد تومانی در کرمانشاه با تسهیلات سفر رئیس جمهور
  • بهره‌برداری از تقاطع غیرمسطح تندگویان در مردادماه امسال
  • نقش کلیدی صندوق‌های سرمایه گذاری بازار سرمایه در جمع‌آوری نقدینگی‌های بلاتکلیف
  • پروژه قزوین- الموت در تابستان امسال به بهره برداری می‌رسد
  • بهره‌برداری از پروژه فروسیلیس منگنز ازنا در چند ماه آینده